Nieuwe coördinator BuurtApp Nieuwerkerk aan den IJssel

Bericht geplaatst op 2 september 2019 in Nieuwerkerk

Per 1 september 2019 is Nieuwerkerker Paul van Waasdijk de nieuwe coördinator voor de BuurtApp Nieuwerkerk. Hij volgt daarmee Nynke Bosselaar op die op 20 augustus 2019 kenbaar maakte te stoppen met de coördinatie van de BuurtApp Nieuwerkerk. Paul is een betrokken inwoner in Nieuwerkerk die graag zijn bijdrage levert aan de veiligheid in de gemeente Zuidplas. Hij is onder andere bestuurslid bij Veilig Verkeer Nederland – afdeling Zuidplas, is geregeld te vinden op de weg als vrijwillige verkeersregelaar van Stichting Evenement en werkt in het dagelijks leven bij de ANWB als schade- en klachtbehandelaar. Met veel enthousiasme pakt Paul de coördinatie op voor de BuurtApp, maar merkt wel op: “Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Er zijn ook beheerders die net als ik een bijdrage leveren aan het verspreiden van veiligheidsinformatie op de BuurtApp. Ook is er goede samenwerking met de gemeente en de politie. De slogan is niet voor niets; een veilig Zuidplas doen we samen!”

Inwoners die zich willen aanmelden kunnen dit doen via de website www.zuidplasveilig.nl. Na de aanmelding ontvangt men een e-mail ter bevestiging. Let op, je moet wel het telefoonnummer van de coördinator in je telefoon opslaan om berichten van de BuurtApp te kunnen ontvangen. Dit telefoonnummer is 06-11315527.

Paul van Waasdijk