BuurtApp

Samen werken voor een veilig Moerkapelle!

Blijf op de hoogte met BuurtApp over diefstal, vermissing en inbraken via Whatsapp.
Een veilig Moerkapelle doen we samen, meld je daarom snel aan bij de BuurtApp!

Beste buurtbewoner,
Diefstallen en inbraken blijven landelijk aandacht vragen. Een goede manier om dit te bestrijden is het vergroten van de sociale controle in de buurt.
Hiermee kan het aantal inbraken tot 70% verminderd worden.

Om de sociale controle in Moerkapelle te vergroten, is het initiatief genomen om een BuurtApp op te zetten. Er is gekozen om hiervoor Whatsapp te gebruiken.

Wil je meedoen?
Aanmelden voor de BuurtApp kan via de button onder aan deze pagina!

De BuurtApp in Moerkapelle is onderverdeeld in 19 BuurtApp groepen, variërend in enkele straten en combinaties van straten. De indeling kunt u lezen op de pagina: BuurtApp indeling.

De beheerder van jouw straat voegt je toe aan de BuurtApp en heeft een sticker voor je om je deelname aan de BuurtApp zichtbaar te maken. BuurtApp stickers zijn ook af te halen bij Kapsalon Verheul!  Voor de preventieve werking van de BuurtApp is het heel belangrijk dat we zichtbaar maken dat we er zijn. Plak de BuurtApp sticker daarom goed zichtbaar op de woning!

Hoe werkt het?
Zie je iets verdachts, schakel EERST de politie in via 112 en daarna stuur je een bericht naar je BuurtApp. De beheerders delen deze informatie met de andere beheerders. Op deze manier kunnen wij, als buurtbewoners, onze handen ineen slaan en gezamenlijk onze straat en Moerkapelle veilig houden.

BuurtApp regels!
De BuurtApp is uitsluitend bedoeld om elkaar te informeren over verdachte situaties en aan de deelname zijn regels verbonden. De beheerders van de BuurtApp groepen kunnen deelnemers waarschuwen en in het uiterste geval verwijderen.  Lees daarom de BuurtApp regels even goed door!

We hopen op jouw deelname.

Met vriendelijke groet,

Beheerders BuurtApp Moerkapelle

Aanmelden
Direct aanmelden